ფუშეტით მომსახურება
მთავარი - ღია / ფუშეტით მომსახურება





ფურშეტის ტიპები და მენიუ:
- კლასიკური ფურშეტი – მსუბუქი აპეტაიზერები, ხილის ასორტი, სხვადასხვა სახის პასტერიზებული და მარცვლეული პურები, უალკოჰოლო სასმელები
- გურმანი ფურშეტი – დახვეწილი გემოს მქონე კერძები, მინი სენდვიჩები, ევროპული და ქართული სამზარეულოს დელიკატესები, ნატურალური წვენები და პრემიუმ ღვინოები
- ვეგეტარიანული და ჯანსაღი მენიუ – ბოსტნეულის და ხილის სალათები, მცენარეული კერძები, ნატურალური სასმელები და ორგანული პროდუქტები
- სასმელების მომსახურება – პრემიუმ კლასის ყავა და ჩაი, ღვინისა და სპირტიანი სასმელების შერჩეული ასორტი

სტანდარტული მენიუ
- მინი ხაჭაპური- 3 ლ
- მინი ლობიანი-2,50 ლ
- მინი ღვეზელი კომბოსტოთი – 2,50 ლ
- მინი პიცა ლორით და სოკოთი- 3.00 ლ
- მინი პიცა პეპერონი-3.00 ლ
- მინი პიცა
- მარგარიტა-3.00 ლ
ხორციანი - რულეტი(ბლინჩიკი) – 2.50 ლ
- მჭადი,ყველი,პომიდორი ლორით-4,00 ლ
- მჭადის კალათა ხბოს ხორცის კუჭმაჭით-5.00 ლ
- მჭადი, პომიდორი,ბადრიჯანი ნიგვზით – 2.50 ლ
- მჭადი,ისპანახი,პომიდორი-2.50 ლ
- ქათმის მწვადი ჩხირებზე -4.00 ლარი
- ტუნა,მჟავე კიტრი,შავი პური – 2.50 ლ
- ფრი სოუსით-3,00ლ
- მექსიკური 1პორცია- 8 ლ
- ყველის ასორტი-50 ლ
- გადაზელილი სულგუნი – 30 ლ
- ქათმის სალათი კალათში (ფენოვან ცომში)- 3,50 ლ
- ქაბაბი ლავაშით – 4.00 ლ
- ჩიზქეიქი 1პორცია-36ლ (24პატარა ნაჭერი)
- ვაშლის პუდინგი -0,70ლ
- „შუ“ ნაღებით-2,50 ლ
- „შუ“ კრემით -1,50ლ
- „მაფინი“ – 0,70 ლ
- “ჟელე“-ს დესერტი ჭიქებით – 1 ლ
- ხილის ასორტი – 50 ლ
- ჩაი-2ლ
- ყავა-2,5ლ
- წვენი – 2.5 ლ
- მინერალური წყალი
- „ბორჯომი“ – 2,50 ლ
- გაზიანი სასმელი „კოლა“ – 2,70ლ

საბავშვო მენიუ
ქათმის ნაკეტები (chicken nuggets)
• მინი ბურგერები (ხორცით და ხორცის გარეშე)
• მინი სენდვიჩები (ყველი/ჰამი/ბოსტნეული)
• კარტოფილი ფრი
• ხილის ასორტი (ბანანი, ვაშლი, ყურძენი, საზამთრო – მოჭრილი პატარა ნაჭრებად)
• ყველის კუბიკები (მოწვდილი სტიკზე ან ფირფიტაზე)
______________• ვანილის ან შოკოლადის მაფინები
• გლაზურიანი ფუნთუშები (ფორმები: დათუნია, ვარსკვლავი და ა.შ.)
• ხილის ჟელე
• ვანილის და მარწყის იოგურტი
• ნაყინი (სურვილისამებრ toppings-ით)
______________
• წყალი
• ახალდაწურული ხილის წვენი (ვაშლი, ფორთოხალი)
• მსუბუქი კომპოტი
• იოგურტიანი სასმელი

ვეგეტარიანული მენიუ
- სასუსნავები და მინი ბურგერები:
• მინი ვეგანური ბურგერები (მოხარშული ოსპი ან შავი ლობიოს ბულკით, ბოსტნეულით)
• ბოსტნეულის სტიკები (სტაფილო, კიტრი, ბულგარული წიწაკა) ჰუმუსის დიპით
• ვეგანური სენდვიჩები (ავოკადო, პამიდორი, კიტრი, ვეგანური მაიონეზი)
• ბროწეულის მარცვლები პატარა ჭიქებში
• ვეგანური მაკარონის სალათი (პასტა, ბოსტნეული, ზეთისხილის ზეთი, ლიმონი)
______________
ცხელი კერძები:
• ვეგანური სპაგეტი პომიდვრის სოუსით (ქონდარითა და რეჰანით)
• ოსპის ბურთულები (თბილი ან ოთახის ტემპერატურაზე, ტკბილ ტომატში)
• ბოსტნეულის ფლავი (ბრინჯი, ბულგური, ბარდით და სტაფილოთი)
• მოხრაკული კარტოფილის კუბიკები მწვანილთან ერთად
• მინი ვეგანური პიცები (კეცზე, ბოსტნეულით და ვეგანური ყველით)
______________
ხილი და დესერტები:
• ხილის ასორტი ჭიქებში ან ჩხირებზე (ვაშლი, კივი, ყურძენი, მარწყვი)
• ხილის ჟელე (აგარის ბაზაზე, ტკბილი ხილის წვენით)
• ვეგანური მაფინები (ბანანის ან ვაშლის)
• ქოქოსის რძეზე მომზადებული ვანილის პუდინგი
• ფინიკის ბურთულები (ფინიკი, ქოქოსი, ნიგოზი – შაქრის გარეშე)
______________
სასმელები:
• წყალი (მოწოდებული დეკორატიულად, მაგალითად კიტრით ან ლიმონით)
• ახალდაწურული ხილის წვენები (ფორთოხალი, ვაშლი)
დამატებითი სერვისები:
- სრულყოფილი სერვისი და გაფორმება – დახვეწილი მაგიდის სერვირება და დეკორაცია
- პერსონალიზებული მენიუს შექმნა – ღონისძიების სპეციფიკის გათვალისწინებით
- მიმტანების მომსახურება – პროფესიონალური და დახვეწილი სერვისი
- ღია და დახურული სივრცის არჩევანი – ფურშეტი შესაძლებელია მოეწყოს როგორც სასტუმროს შიდა დარბაზებში, ასევე ღია სივრცეში
- ფურშეტის მენიუს და მომსახურების დეტალების შეთანხმება აუცილებელია წინასწარ
- შესაძლებელი არის ინდივიდუალური მოთხოვნების გათვალისწინება




დაჯავშნა