ფუშეტით მომსახურება
მთავარი - ღია / ფუშეტით მომსახურება

ფურშეტის ტიპები და მენიუ:
- კლასიკური ფურშეტი – მსუბუქი აპეტაიზერები, ხილის ასორტი, სხვადასხვა სახის პასტერიზებული და მარცვლეული პურები, უალკოჰოლო სასმელები
- გურმანი ფურშეტი – დახვეწილი გემოს მქონე კერძები, მინი სენდვიჩები, ევროპული და ქართული სამზარეულოს დელიკატესები, ნატურალური წვენები და პრემიუმ ღვინოები
- ვეგეტარიანული და ჯანსაღი მენიუ – ბოსტნეულის და ხილის სალათები, მცენარეული კერძები, ნატურალური სასმელები და ორგანული პროდუქტები
- სასმელების მომსახურება – პრემიუმ კლასის ყავა და ჩაი, ღვინისა და სპირტიანი სასმელების შერჩეული ასორტი
დამატებითი სერვისები:
- სრულყოფილი სერვისი და გაფორმება – დახვეწილი მაგიდის სერვირება და დეკორაცია
- პერსონალიზებული მენიუს შექმნა – ღონისძიების სპეციფიკის გათვალისწინებით
- მიმტანების მომსახურება – პროფესიონალური და დახვეწილი სერვისი
- ღია და დახურული სივრცის არჩევანი – ფურშეტი შესაძლებელია მოეწყოს როგორც სასტუმროს შიდა დარბაზებში, ასევე ღია სივრცეში
- ფურშეტის მენიუს და მომსახურების დეტალების შეთანხმება აუცილებელია წინასწარ
- შესაძლებელი არის ინდივიდუალური მოთხოვნების გათვალისწინება

დაჯავშნა